Project ‘Onder den toren’

Verkoop

Hilde Van kerckhoven
0474/83 53 42

Algemene Info

Architect

Sebastien Mortelmans

Plannen

 

ODT – gelijkvloers –

ODT- appartement achteraan op verdieping  VERKOCHT

ODT – appartement vooraan VERKOCHT

ODT – Handelspand (op aanvraag)

 

Prijzen

op aanvraag

Ligging

Onder den Toren 8

2800 Mechelen

 

Projectvoorstel

Beschrijving

Op een Unieke locatie in het centrum van de stad bevindt zich het pand met historische waarden. De royale appartementen met elks hun prachtig zicht op de toren hebben alle troeven om u een warme thuis te geven met veel lichtinval en rust in het bruisende centrum van Mechelen.

De woningen worden afgewerkt met duurzame materialen en grote ramen achteraan. Er is een beveiligde toegangspoort aan de straatzijde van waaruit u via een binnen steegje de appartementen kan bereiken, alle voordeuren van de app. geven uit op dit binnen steegje.

APPARTEMENT 1

Gelijkvloers

Via het binnenstraatje kom je achteraan aan een privé poort met kleine buitenplaats die de toegang geeft naar het appartement.
De zeer ruime inkomhal met apart toilet en vestiaire geeft toegang tot een royale en zeer lichte leefruimte met living , eetkamer en keuken.
Deze leefruimte is voorzien van zeer hoge plafonds met grote schuiframen zodat veel licht binnen valt en grenst achteraan aan de buitenruimte / groene stadstuin met een zuidwest ligging en zicht op de toren. Een ruime berging/wasplaats is voorzien in de kelder. De slaapkamer met aanpalende badkamer is uitgerust met ligbad, douche, dubbele wastafel.

page1image14384 page1image14544

APPARTEMENT 2 – VERKOCHT

achteraan 1ste en 2de verdiep met historisch eiken gebinte in slaapkamer.

Via een privé trap vanaf het gelijkvloers bereik je het 1ste verdiep waar dat je door een brede gang naar een grote open leefruimte gaat.
De living , eetkamer en keuken met zeer veel lichtinval omwille van de grote schuiframen achteraan hebben een mooi terras zuidwest georiënteerd.

De inkomhal heeft een gastentoilet en geeft toegang tot een slaapkamer en badkamer met ligbad en inloopdouche.
Via de brede draaitrap komt u tot het 2de verdiep naar de master slaapkamer en 2de badkamer met ligbad en dubbele wastafel, deze ruimte heeft een historisch eiken gebinte waarin een dakvenster is voorzien zodat u kan genieten van de sterrenhemel of ochtendzon.

Op het 2de verdiep is in de hal een apart 2de toilet voorzien en geeft dit ook toegang tot een groot privé terras met zuid-west ligging.

page2image8928

APPARTEMENT 3 – VERKOCHT

vooraan met uitzicht op de toren

Via de beveiligde inkomdeur en trap bereik je het 1ste verdiep en kom je in de inkomhal waar een wc , vestiaire en berging is voorzien, daarna kom je in een open ruimte voor de eetkamer , living en keuken met achteraan een zeer ruim terras en vooraan een prachtig uitzicht op de St- Romboutstoren.

Op het 2de verdiep bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers met in de nachthal een aparte wc en badkamer.
Het 3de verdiep met een uniek zicht op de toren en grote markt heeft zowel vooraan als achteraan grote schuiframen en een mooi terras.

Dit verdiep kan perfect ingericht worden als werkruimte of 3de slaapkamer.

 

De beelden en situatietekeningen zijn slechts impressies, bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven.